Beginpagina

 
Welkom op de site van Volkstuinvereniging Swifterbant

Volkstuinvereniging Swifterbant is een mengeling van biologische, ecologische, professionele, amateuristische, precieze en minder secure hobbytuinders, die elk op hun manier plezier beleven aan tuinieren en genieten van wat de tuin oplevert.

Het ‘echte werk’ gebeurt natuurlijk op volkstuin aan de Bosweg aan de rand van Swifterbant.

Net als de volkstuin is deze website een ontmoetingsplaats van en voor volkstuinders.

De website geeft informatie over de volkstuin, nieuwtjes, acties, wetenswaardigheden, tips en noem maar op. Als deze site uw interesse wekt voor tuinieren, kunt u contact met ons opnemen.

Voor beginners is het goed te weten dat veel leden van de vereniging graag kennis en ervaring, plantgoed, groenten en vruchten met elkaar delen.

Veel lees- en tuinplezier.

 Posted by at 20:17
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Tuin bijhuren?

5 maart, 20155 maart, 2015

Voor het eerst sinds een aantal jaren zijn er een aantal tuinen niet verhuurd. Het bestuur verwacht een aantal aren over te houden.

Het bestuur wil deze aren tegen gereduceerd tarief op jaarbasis aanbieden aan de leden. Wanneer u belangstelling heeft om op jaarbasis een are bij te huren, vragen wij hiervoor slechts € 5,-.

U kunt zich melden bij de tuinuitgever Dirk Tammer. Als er meer belangstelling is dan er tuinen zijn, gaan leden met één are voor leden met al meer aren. Het bestuur verwacht wel dat de tijdelijke are netjes beheerd wordt en aan het eind van het jaar schoon is, zodat deze, wanneer er weer nieuwe gegadigden zijn, de tuin zo weer kan worden uitgegeven.

Let wel: de verhuur is op jaarbasis. Als er voldoende aren beschikbaar zijn kan de tijdelijke pacht worden omgezet in vaste pacht (tot een maximum van 3 are per tuinder: zie huishoudelijk reglement)

Notulen algemene ledenvergadering

21 februari, 201521 februari, 2015
De notule van de Algemene ledenvergadering staat online en kunt u hier vinden

Help de Bij.

21 februari, 2015
Wilt u de bijen helpen zaai dan een mooi rand met bloemen,wilt weten wat u het beste kunt zaaien of poten kan dan even op www.drachtplanten.nl/

Goederen.

21 februari, 2015
Als u tegels of zand o.i.d TIJDELIJK bij een ingang van complex neer zet, plaats dan even een bordje met baan en tuin nr. om misverstanden te voorkomen.

Begin 2015……

21 februari, 2015
Begin 2015 met een schone tuin; gespit, onkruidvrij, opgeschoten bomen en afval verwijderd.